Dat komt omdat patienten met klachten die meer spoed hebben voorrang hebben. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Ontmoet elkaar opnieuw in product sint franciscus huisartsenpost en nu is er verschillende soorten afbeeldingen sint franciscus huisartsenpost om het onderwerp deze keer te voltooien.

Franciscus Gasthuis Kno Bol Com Sint Franciscus Gasthuis

O p zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend ook overdag geopend.

Sint franciscus huisartsenpost. Franciscus gasthuis rotterdam spoedeisende hulp eerste verdieping inrit spoed 24 uur per dag 7 dagen per week geopend. Ook als je een afspraak hebt voor een consult op de huisartsenpost kan het zijn dat je langer moet wachten. Meer uitleg over hoe het werkt op de post vind je hier.

Evenals apotheek poldervaart die 24 uur per dag 7 dagen per week geopend is in franciscus vlietland. Houd uw verzekeringsgegevens bij de hand hier kan namelijk naar worden gevraagd. H uisartsenpost sint franciscus gasthuis 010 4669573.

Het bevindt zich op enkele stappen van zowel de seh als de huisartsenpost. Er wordt op de huisartsenpost gewerkt op afspraak. Voor spoedgevallen in avondnachtweekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost van het sint franciscus gasthuis.

Buiten de openingstijden van onze praktijk kunt u zich voor zeer dringende en spoedeisende klachten wenden tot onze huisartsenpost nabij het sint franciscus gasthuis. Huisartsenpost sint franciscus gasthuiskleiweg 5003045 pm rotterdam wwwhuisartsenpostenrijnmondnl. In het rotterdamse sint franciscus gasthuis wordt vrijdag een spoedpost geopend een in de regio rijnmond unieke samenwerking tussen de huisartsenpost en de spoedeisende hulp.

Ruim 4200 medewerkers bijna 300 artsen die voor u klaarstaan in rotterdam schiedam berkel hoogvliet maassluis. Topklinische zorg dicht bij huis. Franciscus vlietland schiedam spoedeisende hulp begane grond 7 dagen per week geopend van 1000 tot 2100 uur.

010 466 9573. De avonddienst gaat in om 1700u. U kunt er alleen terecht nadat u telefonisch een afspraak heeft gemaakt.

De spoedeisende hulp van het sint franciscus gasthuis en de huisartsenpost sfg openen gezamenlijk de spoedpost. Iedere werkdag van 1700 tot 0800 uur s ochtends. Op de huisartsenpost werken we met een triagesysteem waarmee we bepalen hoeveel spoed een klacht heeft.

Deze is exclusief bedoeld voor spoed. Huisartsenpost sfg de waarneming s avonds s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost sint franciscus gasthuis 010 4669573. De post is bedoeld om goede spoedzorg te garanderen.

Huisartsenpost rotterdam noord gelegen naast de spoedeisende hulp afspraak maken. Huisartsenpost en apotheek de huisartsenpost nieuwe waterweg noord gevestigd in franciscus vlietland is onveranderd telefonisch bereikbaar in de avond en nacht 1700 800 uur en in het weekend.

Franciscus Gasthuis Kno Bol Com Sint Franciscus Gasthuis

Poortgebouw Franciscus Nu Helemaal Vol Roosendaal

How To Get To Franciscus Gasthuis Vlietland In Rotterdam

Franciscus Gasthuis Vlietland Zorg Van Generaties

Krant Franciscus Gasthuis Vlietland 2015 Pdf Document

Als u dit artikel sint franciscus huisartsenpost nuttig vindt, deel het dan op uw sociale media om anderen te helpen.


Post a Comment

Previous Post Next Post