Huisartsenpraktijk van der linden in zaltbommel. Probleem met het afsprakensysteem.

Tegemoetgekomen elkaar opnieuw in artikel huisartsenpraktijk linden en nu is er verschillende soorten afbeeldingen huisartsenpraktijk linden om het onderwerp deze keer te voltooien.

Home

Willem van der linden ellen van rosmalen marjolein dekker vaste waarnemer en ilona tiemens van putten huisarts in opleiding.

Huisartsenpraktijk linden. Welkom bij apotheekhoudende huisartspraktijk de linde uit leimuiden. Indien u reeds een account heeft bij wwwafsprakenbe kan u onmiddellijk inloggen. Huisarts weergang 3 zaltbommel.

U vindt er meer uitleg over de visie en organisatie van de praktijkde praktijkmedewerkers en hun manier van samenwerken. Maak zelf online uw afspraak. Dringende huisbezoeken kunnen we daarom niet zelf uitvoeren en zullen doorverwezen worden naar de wachtdienst.

Op zaterdag is er een beurtrol en doet slechts een arts raadpleging. Hier vindt u informatie over de artsen en medewerkers in onze praktijk. Via het menu hierboven kunt u snel en makkelijk uw weg op de site vinden.

Huisartsenpraktijk de linde en nog een wordpress site. Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid voor iedereen alsook een grotere parking voorbehouden voor patienten die beschikken over een parkeerkaart. De eerste keer dient u een nieuw account aan te maken.

Om de kwaliteit van de zorg te verzekeren in de toekomst kunnen wij voorlopig geen nieuwe patienten aannemenvoor inwoners die in edegem wonen en zich als nieuwe patient wensen aan te melden. Om op consultatie te komen bel je dan best tussen 7h30 en 10h30 of maak online een afspraak. In de huisartsenpraktijk linden op deze site vindt u achtergrondinformatie over de werking van onze groepspraktijk.

Welkom op de website van huisartsenpraktijk de linde. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat op nr. 03 443 06 70 en uw naam gezinstoestand telefoonnummer en eventueel e mailadres mee te delen.

Het online inboeken van afspraken willen we voorbehouden voor eigen gmd houdende patienten van de praktijk. Online afspraken huisartsenpraktijk linden. Website van huisartsen de linde izegem.

Linden

Amgate 6059 138 Tich R1565681240637098 1

Huisartsenpraktijk C Alferink En I Spel Onder De Linden

Roken Copd Klachten Perokok Z

Apotheek Vleugels Pharmacy

Als u dit artikel huisartsenpraktijk linden nuttig vindt, deel het dan op uw sociale media om anderen te helpen.


Post a Comment

Previous Post Next Post