U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen. In gezondheidscentrum ommoord staat een team van enthousiaste huisartsen en doktersassistentes praktijkondersteuners fysiotherapeuten en apothekers voor u klaar.

Tegemoetgekomen elkaar opnieuw in product huisarts ommoord en nu is er verschillende soorten afbeeldingen huisarts ommoord om het onderwerp deze keer te voltooien.

Huisartsen En Welzijn Slaan Handen Ineen In Ommoord Gezond010

Het is voor ons een vereiste dat u binnen ommoord woont en niet al een huisarts heeft binnen onze wijk uitzonderingen nagelaten.

Huisarts ommoord. Op de begane grond van het gebouw treft u onze briand apotheek aan. Een gewoon consult geen dubbel consult online afspraak praktijkondersteuner. Met ingang van september zal dokter brouwer de praktijk van dokter vervat tijdelijk komen versterken.

U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen. Gezondheidscentrum ommoord briandplaats 15 3068 jj rotterdam. Spoedlijn voor dringende gevallen enof levensbedreigende situaties belt u 010 421 45 15 openingstijden de huisartsenpraktijk is maandag tot en met vrijdag geopend van 800 tot 1700 uur.

Momenteel nemen wij helaas geen nieuwe patienten aan de in de praktijk. Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. Op de begane grond is ook on.

Huisartsenpraktijk ommoord scoort gemiddeld een 74. Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. Namens het hele team van huisartsenpraktijk buitenhof wensen wij u fijne feestdagen.

Er zijn 17 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 58 geplaatst. Als speciale service bieden we op dinsdag een extra vroeg spreekuur vanaf 730 uur en een laat spreekuur tot 1800 uur. Dit is het gemiddelde cijfer uit 10 reviews.

Nieuws praktijk dokter vervat. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over gezondheidscentrum ommoord huisartsen in rotterdam. Daarbij vormen de rotte de snelweg a20 en het verlengde vanaf de capelse weg de natuurlijke grenzen van ons visitegebied.

Ben jij werkzaam bij deze praktijk en wil je reageren op een review. Bij afwezigheid van uw eigen huisarts op deze dagen en tijdens vakantie kunt u alleen na telefonisch overleg met de assistente voor spoedproblemen bij de andere huisarts terecht. Een gewoon consult geen dubbel consult online afspraak praktijkondersteuner.

Spoedlijn buiten kantoortijd 010 4214515 spoedlijn binnen kantoortijd 010 4214515 fax 010 4214414 telefoonnummer algemeen 010 2862474 telefoonnummer huisarts 010 2862474 telefoonnummer apotheek 010 220 75 13. Independer hanteert een dempingsfactor voor een betrouwbare weergave van klantcijfers. E mail adres mocht u via mail een vraag willen stellen aan een van onze medewerkers u deze sturen naar infogc.

Welkom bij gezondheidscentrum ommoord.

Huisartsen Remmerswaal Van Der Bijl

Ons Team Gezondheidscentrum Ommoord

Huisartsenpraktijk Delfthof Home Facebook

Huisartsenpraktijk Instagram Posts Gramho Com

Zonboog Zonboog Twitter

Als u dit artikel huisarts ommoord nuttig vindt, deel het dan op uw sociale media om anderen te helpen.


Post a Comment

Previous Post Next Post