De bedreigde zwaan ook de bedreigde zwaan. Het gevecht werd in latere eeuwen politiek geduid.

Ontmoet elkaar opnieuw in product de bedreigde zwaan jan asselijn en nu is er verschillende soorten afbeeldingen de bedreigde zwaan jan asselijn om het onderwerp deze keer te voltooien.

De Bedreigde Zwaan

Asselijn is op 3 oktober begraven.

De bedreigde zwaan jan asselijn. Gratis voorbeeld in jouw interieur. The work is in the collection of the rijksmuseum in amsterdam in the netherlands. Johan de witt tegen de oranjes.

Bestel de bedreigde zwaan door jan asselijn op canvas plexiglas of textiel eenvoudig op hollandsmooinl. Op het schilderij de bedreigde zwaan van jan asselijn is veel meer te zien dan een boze zwaan die met zijn vleugels slaat. 1650 olieverf op doek h 144cm b 171cm meer objectgegevens.

De bedreigde zwaan jan asselijn 1640 1652. De voorstelling heeft een politieke allegorische interpretatie gekregen doordat de zwaan is aangeduid als de raadpensionaris johan de witt die holland beschermt tegen de vijand. De bedreigde zwaan jan asselijn ca.

De bedreigde zwaan is an oil painting of a mute swan made around 1650 by dutch golden age painter jan asselijn. Eigenlijk gaat het over een politiek conflict dat nederland in de gouden eeuw verdeelde. De bedreigde zwaan jan asselijn ca.

Johan de witt tegen de oranjes. Met die interpretatie kwam het. Het gevecht werd in latere eeuwen politiek geduid.

The threatened swan jan asselijn c. The oil painting on canvas is 144 centimetres 57 in high and 171 centimetres 67 in wide. 1650 oil on canvas h 144cm.

De witte zwaan werd opgevat als de in 1672 vermoorde staatsman johan de witt die het land verdedigt tegen zijn vijanden. Van asselijn zijn onder meer genrestukken landschappen en dieren bekend. Eigenlijk gaat het over een politiek conflict dat nederland in de gouden eeuw verdeelde.

1650 energiek verdedigt een zwaan haar nest tegen een hond. De witte zwaan werd opgevat als de in 1672 vermoorde staatsman johan de witt die het land verdedigt tegen zijn vijanden. Energiek verdedigt een zwaan haar nest tegen een hond.

Zijn beroemdste schilderij is zonder twijfel de bedreigde zwaan dat zich al meer dan. Later opgevat als allegorie op johan de witt is een schilderij van de schilder jan asselijn circa 1610 1652 uit rond 1650. Asselijn was een italianisant net als jan both en jan baptist weenix.

Het behoort tot de collectie van het rijksmuseum in amsterdam. Op het schilderij de bedreigde zwaan van jan asselijn is veel meer te zien dan een boze zwaan die met zijn vleugels slaat. Energiek verdedigt een zwaan haar nest tegen een hond.

Een zwaan verdedigt haar nest met eieren tegen een hond. The threatened swan dutch. Het gevecht werd in latere eeuwen politiek geduid.

De witte zwaan werd opgevat als de in 1672 vermoorde staatsman johan de witt die het land verdedigt tegen zijn vijanden.

Bedreigde Zwaan Jan Asselijn Mijntextielfoto Nl

De Bedreigde Zwaan Jan Asselijn

De Bedreigde Zwaan Jan Asselijn

De Bedreigde Zwaan Jan Asselijn Ca 1650 Rijksmuseum

The Threatened Swan Wikipedia

Als u dit artikel de bedreigde zwaan jan asselijn nuttig vindt, deel het dan op uw sociale media om anderen te helpen.


Post a Comment

Previous Post Next Post